De ZoefZoef Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor al uw juridische vragen over mobiliteit.

U kunt contact opnemen met de intakebalie voor een gratis eerste advies over uw situatie. Dit kan zowel telefonisch via 088 – 374 79 77, via Whatsapp op 06 23 23 23 12, als via het contactformulier hiernaast. U kunt het beste gebruik maken van het contactformulier als u een bijlage wilt toevoegen.

Bij het eerste contact kijken wij hoe wij u het beste verder kunnen helpen. Als u belt, krijgt u indien mogelijk direct advies. Bij Whatsapp en via het formulier nemen wij dezelfde dag nog contact met u op om de juridische mogelijkheden te bespreken. Indien de informatie in het contactformulier niet geheel duidelijk voor ons is nemen wij nog even contact met u op om uw situatie nader te bespreken.

Op de intakebalie wordt ook besloten of het voor uw situatie nodig is een advocaat in te schakelen. Mocht dat nodig zijn, dan zoeken onze juristen voor u naar een bij ZoefZoef aangesloten advocaat.

Schroom niet en neem direct contact op!

Shop nu juridische oplossingen of advies

Download kant en klare overeenkomsten, bezwaarschriften of andere juridische documenten. Verwijder of voeg onderdelen toe om het document toe te passen op uw situatie.

Komt u er niet uit met deze kant en klare oplossingen? Schakel dan een gespecialiseerde advocaat in om uw document op maat te laten opstellen. Of bel of mail kosteloos met de intakebalie voor eerstelijns advies.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • ZoefZoef Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk rondom mobiliteit en verkeer van Nederland met 20 advocaten

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De ZoefZoef-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 20 advocaten en 7 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het ZoefZoef Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.